- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
חברת פרטנר תקשורת בע"מ נ' סלימאן
|
תא"מ בית משפט השלום חיפה |
5585-12-09
4.1.2011 |
|
בפני : מעין צור |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: חברת פרטנר תקשורת בע"מ |
: ג'מיל סלימאן |
| החלטה | |
החלטה
בענין: בקשה לביטול פסק דין
ביום 18.11.10 ניתן פסק דין בו הוריתי על מחיקת התביעה נוכח אי קיום החלטותיי מיום 21.9.10 ומיום 1.11.10 בענין מסירת פרטים נוספים שביקש הנתבע מן התובעת.
בהחלטתי מיום 21.9.10 הוריתי לתובעת למסור לנתבע פרטים נוספים כפי שנתבקשה תוך 30 ימים, וכן להמציא לו פלטי שיחות בהתאם להחלטת הרשמת פומרנץ מיום 13.7.10.
ביום 7.10.10 הגישה התובעת תצהירי עדות ראשית.
ביום 1.11.10 פנה הנתבע לבית המשפט בבקשה נוספת, בה ציין כי התובעת לא מסרה לו את הפרטים הנוספים שהתבקשה ואת פלטי השיחות למלוא התקופה, וביקש כי בית המשפט יורה לתובעת להמציאם באופן מיידי, ויאריך את המועד להגשת תצהירים מטעמו. בהחלטתי, שניתנה באותו יום, קבעתי כי על התובעת להעביר לתיק בית המשפט עותק מתשובתה בנוגע לפרטים הנוספים תוך 10 ימים, אחרת תמחק התביעה ללא התראה נוספת. כמו כן קבעתי, כי ככל שפלטי השיחות שצורפו לתצהירי התובעת אינם כל הפלטים הרלוונטיים, יפנה הנתבע בבקשה נוספת לבית המשפט, אחרת יהיה מנוע מלהעלות טענות בענין.
ביום 3.11.10 הגיש הנתבע לבית המשפט הודעה, לפיה "פירוט השיחות שצורף לתצהיר הינו חלקי, שכן פירוט השיחות שהומצא (מיום 24.7) מראה כי אינו מתייחס לתקופה הראשונה של רכישת המכשירים (חודש מאי)".
התובעת לא הגישה דבר לתיק בית המשפט, וביום 18.11.10 ניתן פסק הדין.
בבקשתה לביטול פסק הדין טוענת התובעת, כי לתצהירי העדות הראשית מטעמה צורפו "כל המסמכים אשר התבקשנו להמציא לב"כ הנתבע".
בהחלטתי מיום 3.12.10 הוריתי לנתבע להגיש תגובה ולבקשה, ולצרף אליה עותק מדרישת הפרטים הנוספים ששלח לתובעת.
הנתבע הגיש תגובתו, בה התנגד לביטול פסק הדין, וצרף אליה עותק מפנייתו לתובעת מיום 21.9.10, בה ביקש לקבל פרטים נוספים ומסמכים.
דין הבקשה להידחות. החלטתי מיום 1.11.10 ניתנה כאשר לנגד עיני תצהירי התובעת, כפי שאף צוין בה. אף אילו סברה התובעת לאחר מתן ההחלטה, כי צרפה לתצהיריה את כל המסמכים שנדרשו, היה עליה להגיש הודעה מתאימה לבית המשפט, ולא להתעלם מן ההחלטה. הדברים נכונים ביתר שאת נוכח ההודעה שהגיש הנתבע ביום 3.11.10, בה טען, כאמור, כי לא קיבל פירוט מלא של השיחות. התובעת התעלמה מהחלטת בית המשפט, חרף העובדה שבאותה החלטה, שניתנה לאחר הגשת תצהירי התובעת, צוין במפורש, כי אם לא תגיש התובעת לתיק בית המשפט תשובה בנוגע לדרישת הפרטים הנוספים תמחק התביעה. אילו היתה התובעת מוסרת לבית המשפט עמדתה במועד שנקבע, ניתן היה להכריע במחלוקת בין הצדדים בדבר מסירת הפרטים הנוספים. התעלמות התובעת מן ההחלטה גרמה לכך שלא ניתן היה לדון באופן ענייני בטענות הצדדים ולברר התביעה.
למעלה מן הצורך אציין, כי אף לגופו של ענין נראה כי יש מקום לדחות את טענת התובעת בבקשתה, כי כל המסמכים שנדרשו צורפו לתצהירים מטעמה. השוואה בין המסמכים שצורפו לתצהירי התובעת לבין רשימת הפרטים והמסמכים שנדרשו במכתב ב"כ הנתבע מיום 21.9.10, מצביעה לכאורה על כך שלא כל המסמכים והפרטים שנדרשו צורפו לתצהירי התובעת.
לפיכך אני דוחה את הבקשה.
ניתנה היום, כ"ח טבת תשע"א, 04 ינואר 2011, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
